ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ=)

PSYXOLOGY

το τα3ιδι σου προς την ζωή

Γεννιέσαι.. ανοίγεις τα μάτια..και το πρώτο πρόσωπο που βλέπεις είναι η μητέρα σου
Χαμογελαστή αν και πριν λίγο είχε πονέσει..δακρύζει αλλά όχι από πόνο..από χαρά!!!
Μετά από λίγο καιρό αρχίζει να σου μα9αινει πράγματα πως κάνει το κα9ε ζωάκι..πως το ένα και πως το άλλο..Μετά από λίγο καιρό όταν στην ερώτηση : « Μαμά, τι σημαίνει έρωτας;» Αρχίζει να σου ε3ηγει πως είναι όταν ο Πρίγκιπας συναντά την πριγκιπόπουλα και αγαπιούνται..Σου μιλάει για μια παραμυ9ενια αγάπη..και εσύ την κοιτάς με αφοσίωση, μαγεμένη. Έπειτα μπαίνεις στην φάση της εφηβείας και καταλαβαίνεις ότι το παραμυ9ι μπορεί να μην έχει και καλό τέλος..και τότε 9υμασαι το παιδικό προσωπάκι σου πόσο κοκκίνιζε όταν άκουγες ότι ο πρίγκιπας φίλησε την πριγκιποπούλα… και γελάς..
Και κάπως έτσι.. καταλαβαίνεις ότι η καρδούλα σου δεν χτυπάει όπως παλιά..χτυπάει με πιο πολύ πα9ο για την ζωή..χτυπαει με άλλο ρυ9μο..

Έρχεται το πρώτο σου αγόρι …το στομάχι σου έχει δε9ει κόμπος… η στιγμή του πρώτου σου φιλιού..έρχεται 3ανα και 3ανα προκαλώντας ένα περίεργο συναίσθημα. Νιω9εις άβολα από την μια αλλά από την άλλη νιω9εις πλέον «μεγάλη».

Και κάποια στιγμή έρχεται ο κανονικός έρωτας..και όχι απλά το κόλλημα..επί μέρες νιω9εις κάπως περίεργα..δεν έχεις ορε3η για τίποτα..και τον σκέφτεσαι συνέχεια..Νιω9εις ότι δεν έχει νόημα η ζωή σου..και ότι είσαι περιττή.. Κι όμως έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα τα φτιάχνετε..και νιω9εις πιο ερωτευμένη από ποτέ… και κάπως έτσι 3εκιναει ένα τα3ιδι στην πραγματικότητα…!!!

Στην αρχή γνωρίζεις τον άλλον και δένεσαι μαζί του..Επειτα…νιω9εις ότι τον νοιάζεσαι..και ότι δεν 9α η9ελες να πα9ει κάτι κακό..τον ερωτεύεσαι..και τον σκέφτεσαι συνέχεια και στο τέλος τον αγαπάς..και του το λες κα9ε μέρα όλο και πιο συχνά..τον αγκαλιάζεις και νιω9εις την καρδιά του πως χτυπά …





Στο τέλος χωρίζεις και καταλαβαίνεις ότι το δικό σου παραμυ9ι δεν είχε καλό τέλος..Φέρεσαι αλλόκοτα γελάς κλαις..δεν 3ερεις πώς να φερ9εις..πονάς..πονάς γιατί νιω9εις ότι πλέον δεν 9α 3αναεχεις το μνμ : «καλημέρα μωράκι μου όταν 3υπνησεις πες μου». Προσπα9εις να τον 3επερασεις…και ύστερα από πολύ καιρό..το καταφέρνεις.. και γίνεσαι πιο δυνατή…Και κάπως έτσι …άρχισε

το τα3ιδι σου προς την ζωή =)!!!